Kadın

2019 Sevgili Kombinleri

70’ler, 80’ler, 90’lar,2000’ler derken geldik 2019 yılına ve moda günden güne değişiyor. Bireysel giyim tarzlarının değişimi bir yana insanlar artık sevgilisiyle uyum içimde olmayı da düşünmekte ve bu sebepten ötürü 2019 Sevgili kombinleri eskisine göre daha değişik bir tarz barındırmakta.

Çoğumuz insanlara sevgilimiz olduğunu ve onunla ne kadar yakıştığımızı gerek sosyal medya gerek sosyal hayatta ön plana çıkarmaktayız.

Bakalım 2019 yılında oluşturacağınız kombinler için nelere dikkat etmek gerek? Neler yapsanız daha güzel olur?

s1 2

2019 Sevgili Gömlek Modelleri

Bu yıl en büyük trend gömlekler. Buna kanıya karşı çıkmak mümkün değil. 2019 itibariyle tişörtler ve ayakkabılar daha geri planda tutulmakta ve en çok arananlar arasında 2019 sevgili gömlek modelleri bulunmakta. Bunun en büyük etkisi aslında geçtiğimiz yıllar da ortaya çıkan kadınların gömlek giymeye karşı oluşan ilgisi. Bu olay ilk başlar da erkek arkadaşlarının gömleklerini giymeleriyle başlasa da şu an dümeni kendilerine çevirdiler ve kendi giydikleri (beğendikleri) gömlekleri de erkek arkadaşlarına giydirmeye başladılar. Elbette hal böyle olunca sevgili gömlek kombinlerinin bu denli popüler olması kaçınılmaz bir hal aldı.

2019 Sevgili Kazak Modelleri

Malum yeni yıla doğal olarak kış ayında girdiğimizden olsa gerek ki bir diğer popüler kombin de kazak modellerinde. Genellikle üzerinde aynı desenlerin bulunduğu yün ve pamuk yoğunluklu bu kazaklar sevgililerin tercihinde ön plana çıkmakta. Ürün yelpazesi olarak bayağı geniş bir alana sahip olan 2019 sevgili kazak modelleri çiftlerin ayın Şubat olmasından kaynaklansa gerek en büyük tercihlerinden birisi. Elbette ki dış görünüş olarak da çok hoş bir izlenim veriyor.

2019 sevgili saat modelleri

Uyumu sadece kıyafetle değil aksesuarla da sağlayabileceğini düşünen veya kıyafetle sağlanan uyumla doymayan kullanıcılarımızın şu an ki hedefi; 2019 Sevgili Saat modelleri… Tatlı mı tatlı, güzel mi güzel birçok çeşidini bulabileceğiniz bu ürünlerden benim en sevdiklerim Queen and King modelleri ya da Mr And Mrs modelleridir. Her ne kadar karşımızda ki insanlar bu uyumu daha zor görecek olsa da benim gözümde en iyisi budur.

Sevgili Polar Modelleri

Eğer sadece bu polardan alırsanız kesinlikle ona “yokluğun üşütüyor” gibisinden mesajlar atabilirsiniz. Sebebi ise çok açık tıpkı diğer kombinler gibi sevgili polar modelleri de yalnız başına çok fazla bir estetik barındırmayacaktır. Bir arada iken ne kadar güzel durduğu ise çok açık ortada. Ayrılmayın, bozmayın estetiğinizi, güzelliğinizi.

İlgili Makaleler