GebelikHamilelik

2010 İlkbahar – Yaz Hamile Modası

Mevsimler dönüyor, doğa kendini yeniliyor, bizler de yeni umutlarla yepyeni hayatlara kucak açıyoruz. 2010 yaz’ında GeBe koleksiyonuyla anne adayları 9 aylık renkli yolculuğuna  başlıyor. Hem ofise hem günlük hayata uygun özgün ve modern yaz çizgileri, GeBe kadınının farklı tarzını yansıtmaya devam ediyor. İlkbahar-yaz koleksiyonunda tasarlanan Rainbow Garden, Seaside Beauty ve Easy Weekend temaları koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor.

Rainbow Garden, geniş çayırların, mis kokulu bahar çiçeklerinin ilham kaynağı olduğu zengin renk paletine sahip neşeli bir tema. Yazı müjdeleyen ve doğanın tüm canlılığıyla kendini gösterdiği yaprak yeşili, kırmızı, mercan, çilek tonlarının hakim olduğu, floral desenler ve neon renkler kullanılmakta. Canlı renklerin yanısıra doğal taş, pudra, lila, pastel pembeler, şeftalinin tonları, bej ve vizon gibi soft renklerle bu yaz anne adayları bohem bir havaya bürünüyor. Kanaviçe işlemeli romantik görünümlü vual bluzlar, dantel ve brode gibi şık detaylarla zenginleştirilmiş, desenli uçuşan elbiseler bahar ve yaz aylarının rahat geçmesi için ideal. Klasik iş ve casual stil, dar ve geniş paçalı modern kesimli pantalonlar, etek ve elbiseler kemer kısmındaki elastik ayar bantları sayesinde çalışan ve aktif bir hamilelik geçiren anne adaylarına işyerinde günboyu şık olmaları için farklı alternatifler sunuyor. Koleksiyonun en göze çarpan parçaları farklı yıkama ve kesimlerdeki denimler ve birbirinden renkli, sevimli baskıların olduğu esprili tshirtler. Bu koleksiyonda yeralan indigo boyalı, denim görünümlü taytlar bu sezonun hitleri arasında olacak. Denimlerde kullanılan özel aksesuarlar, nakış ve işlemeler çarpıcı ve spor bir stil yaratmak isteyenler için ideal.

Seaside Beauty, yazın vazgeçilmez marine temasının ön planda olduğu casual ve dinamik bir tema. Lacivert, kırmızı ve beyaz renklerin kullanıldığı trikolar farklı kesimlerdeki capri ve pantalonlarla modern bir şıklık oluşturmakta. Mini salodress’ler basic tshirtlerle, kapriler ve taytlar payet, nakışla zenginleştirilmiş modern kesimli uzun tuniklerle kombinlenebilir. Yaz koleksiyonunda dikkat çeken bir diğer grup da ince denimler. Farklı yıkama efektlerinin kullanıldığı, hafif ve yumuşak dokulu ince denim kumaş, asimetrik spor etekler, bol kesimli pantolon-kapriler ve tiril tiril elbiselerde hayat buluyor.

Easy weekend temasında gökkuşağının dayanılmaz neşesini yansıtan cıvıl cıvıl

t-shirtler, günboyu terlemeyi önlüyor ve tenin nefes almasını sağlıyor.

Rengarenk eşofmanlar, şortlar, kapriler ve bunlarla kombinlenen atlet ve top’larla haftasonları şimdi daha da eğlenceli geçecek.

Soğuk kış günlerinin ardından sımcıcak yaz kapıyı çalmak üzere.  Haydi gelin bu renkli yolculuğa size en yakın GeBe mağazasına uğrayarak başlayın.

Aşkla tasarladığımız bu özel koleksiyonu aşkla giyin.

Üstelik GeBe ürünleri www.e-gebe.com dan online olarak da satışa sunulmaktadır.

GebeLogo

kirmizi hamile kapri modelleri

hamile kot pantolonlari

kirmizi hamile bolerosu

hamile spor giyim modasi

gebe hamile giyim

ekoseli hamile kiyafeti

İlgili Makaleler