archive5 mart ikbalin yemek tarifleri

Tv ProgramlarıYemek TarifleriYemekler

İkbal Gürpınarın Mutfağı Kievski Tarifi

Malzemeler 1/ 2 bardak tereyağı Kızartmak için yeteri kadar sıvıyağ 8 adet tavuk gögsü ( derisi ve kemikleri çıkarılıp hafifçe yassıltılmış) 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 1 adet dövülmüş karanfil 1 yemek kaşığı kıyılmış sarmısak Biraz tuz ve karabiber 1/ 2 bardak un 2 yumurta ( çırpılmış) Galeta unu Tarif Bilgileri Kategori: Rus Yemekleri Puanı: 4 Tarifi Yazdır Yapılışı 1. Tavuk gögüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin. 2. Tereyağını bir kasede karıştırarak yumuşatın. Kıyılmış maydanoz, karanfil, sarmısak, tuz ve karabiber katın ve sekiz eşit kısma bölün. 3. Tavuk gögüslerinin içine...