BakımGüzellik

2012 Kadın Parfümleri

Kadınlar için parfüm seçimi son derece önemlidir. Her aktivite için farklı parfüm seçmek gerekir. Ayrıca her yıl piyasaya çıkan parfümleri takip edip en uygununu seçmekte gerekir. Aynı parfümü yıllarca kullansakta arada sırada değişiklik iyi olur.

Bu anlamda 2012 yılı parfümlerini sizler için derledik. En azından bizim hoşumuza gidenleri seçtik. Belki sizde beğenirsiniz, beğenmesenizde en azından başka parfüm seçerken size fikir verir.

2012 yılının en heyecan verici kokularını seçtik.

Armani Prive 2012 kadın parfümleri

Armani :Sasha Pivovarova yeni unisex parfümü, Parlak Deri Noir evinden Giorgio Armani Prive masal bir ortamda büyü ve fantezi ve gece yarısı eğimleri ile doludur “Binbir Gece” . Evde ilk parfüm eşit, erkek ve kadınlar için tasarlanmış kişniş, küçük hindistan cevizi ve gül buketi net ve krem notlar sunuyor ve sandal ağacı, deri, vanilya ve benzoin devam eder.

Vol de Nuit 2012 kadın parfümleri

Vol de Nuit: Natalia Vodianova resmen vücut için bile parfüm ve parfümlü toz, klasik kadın parfümü yeni bir canlı örnek olarak Guerlain 1933 Vol de Nuit olarak da ve Lolita Lempicka, sarhoş edici ve odunsu notaların dolu. Parfüm Guerlain yüz ve vücut için toz kullanmanızı öneririz – Malachite Art Deco tarzında bir şişe gizli turuncu, kasnı, bergamot ve misk oryantal Buket. için: yumuşak ve zarif güzelliği yenilikleri ile kendinizi şımartın alışkın romantik kişi.

Vera Wang 2012 kadın parfümleri

Vera Wang : seksi kalın koku Midnight mutlu Prenses Gece . Popüler parfüm daha parlak sürümü Prenses egzotik çiçek, meyve ve odunsu notların koku ile dolu. . Karpuz ve ahududu, yabani çilek, yasemin, portakal çiçeği ve gül kadınsı misk ve vanilya ile gölgeli

Calvin Klein 2012 kadın parfümleri

Calvin Klein  Güzellik ve hafif çiçek yenilik Şeffaf Güzellik, genç, kendine güvenen kadınlara hitap etti. Çiçeksi meyveli bir koku bergamot, kırmızı meyveler ve şeftali, notaları açılır “Bellini.” Orta notları ise şakayık çiçekleri, pembe zambak ve yasemin vardır. Kadife temel sandal ağacı, misk ve vanilya çiçek oluşur.

Bvlgari 2012 kadın parfümleri

Bvlgari :Özünde – narenciye notlar, yasemin, müge, koz helvası, sedir, paçuli ve misk. Şık ve göz alıcı yeni şişe bir mücevher şeklinde ve tatil sezonu için özel olarak piyasaya çıktı.

Roberto Cavalli 2012 kadın parfümleri Mauboussin Rose 2012 kadın parfümleri Jimmy Choo 2012 kadın parfümleri Les Creations de Monsieur Dior 2012 kadın parfümleri Lolita Lempicka 2012 kadın parfümleri Marc Jacobs 2012 kadın parfümleri

İlgili Makaleler